Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Διετές πλάνο»

Ο τεχνικός του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου, τόνισε ξανά ότι η ομάδα του δεν πάει ούτε για να πέσει, ούτε για να σωθεί.

Μετά το 0-0 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Δημητρίου είπε: «Έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλό, χωρίς να γίνουν σκοπιμότητες από τις δύο ομάδες, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς που θέλουμε ακόμα, δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος, λόγω της βροχής, γι αυτό παίχτηκε η μπάλα στο κέντρο και με πολύ δύναμη. Στο πρώτο ημίχρονο γύρω στο 30΄, μας δόθηκε η ευκαιρία να προηγηθούμε από ένα στημένο, η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι και έτσι μείναμε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος πάλι μπήκαμε δυνατά, να πιέσουμε τον αντίπαλο για να πάρουμε το αποτέλεσμα, το ίδιο έγινε και από τα Γιαννιτσά και πιστεύω όποιος έκανε το λάθος θα έμπαινε το γκολ. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, στα δικά μου τα παιδιά που τα έδωσαν όλα σε μία έδρα όπου η Αναγέννηση είναι εξασφαλισμένη και προήλθε από μία νίκη εκτός έδρας, σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός θα μας δώσει άλλη διάθεση για την συνέχεια.

Εμείς όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, δεν πάμε για να σωθούμε, ούτε για να ανέβουμε. Ψάχνουμε την ηρεμία μας, επιζητούμε τα θετικά αποτελέσματα, γιατί αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα το τελευταίο μήνα, που θα αποτελείται από μέταλλο και θα έχει ταυτότητα στην Β΄Εθνική. Γνωρίζεται ότι ο Φωκικός είναι μια νέα ομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο, καθώς τα παιδιά μας είναι σε νεαρή ηλικία.

Θέλω να ξαναδώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, εύχομαι και στον κ.Κωφίδη καλή συνέχεια και για μας αυτό που έχω να πω είναι ότι θα δουλέψουμε σε ένα διετές πλάνο όπου θα αναδείξουμε τον Φωκικό και αυτό φαίνεται να βγαίνει στο γήπεδο και με ευχαριστεί».

 

Πηγή: matiespellas.gr

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep