Διλμπέρης: «Βάζω χαμηλό βαθμό…»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης είχε παράπονα από την απόδοση στη Μυτιλήνη.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛΚ ο Διλμπέρης ανέφερε: «Με δεδομένη την αγωνιστική μας κάμψη, ο βαθμός που πήραμε σήμερα και με την ανάλογη διαχείριση ίσως αποτελέσει εφαλτήριο για να επανέλθουμε στα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Μέχρι το εικοστό πέμπτο λεπτό λειτουργούσε το πλάνο μας, μετά περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί κάποιο γκολ, γιατί δεν κρατήσαμε τη μπάλα.

Μπορεί κάποιος να πει ότι θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ, γιατί οι αποστάσεις μας ήταν πολύ μικρές και δεν κρατούσαμε μπάλες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είμαστε λαβωμένοι και παίζουν πάντα τα ίδια παιδιά».

Για το τι βαθμό θα έβαζε στους παίκτες του, είπε: «Εεγώ σε αυτούς τους παίκτες πιστεύω. Κάτω από άλλες προϋποθέσεις και σε οποιαδήποτε έδρα θα μπορούσαν να νικήσουν, να παίξουν και να βγάλουν αυτοματισμούς, κάτι που κάναμε στο σερί νικών. Τώρα ο βαθμός δεν θα είναι καλός, γιατί δεν βγάζουμε επιθετικότητα. Δεν παραγνωρίζω, βέβαια, την προσπάθεια που κάνουν».

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης είπε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Είχαμε πάθος, προσπαθήσαμε και ο πόντος είναι θετικός. Είχαμε συγκέντρωση και πρεσάραμε πολύ σε όλους τους χώρους. Ο Εθνικός Γαζώρου μπορεί να βρει και πάλι το καλό του πρόσωπο και να κάνει ανάλογο σερί με εκείνο των 5 νικών».

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 22:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep