Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλύτερες μέρες για τον Πιερικό»

Ο Γιάννης Συμεωνίδης στάθηκε στην ψυχή του Πιερικού απέναντι στον Θρασύβουλο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Κατερίνης μετά το τρίποντο (1-0) απέναντι στον Θρασύβουλο ανέφερε: «Μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα είχαμε έναν αντίπαλο που βρισκόταν χαμηλότερα στη βαθμολογία και ξέραμε ότι θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, λόγω του ότι προερχόμασταν από δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και κοπιαστικό ταξίδι. Τα παιδιά ξεπέρασαν τα προβλήματα και τον κακό αγωνιστικό χώρο, παίξανε με ψυχή και πήραμε μια πεντακάθαρη νίκη. Πιστεύω ότι έρχονται πάρα πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα μας.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, μπήκαμε μουδιασμένα, δεν πιέσαμε σωστά, αλλά με τις κατάλληλες εντολές στα αποδυτήρια, στο β' μέρος πιέσαμε ψηλά, κάναμε ευκαιρίες για γκολ, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε μετά από ωραία συνεργασία των παιδιών και να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε, περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί κοντά μας και θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε δίπλα μας με το ωραίο ποδόσφαιρο».

 

Ο Δημήτρης Πολίτης ανέφερε: Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Καταφέραμε να νικήσουμε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και πήραμε το "τρίποντο" χάρη στο γκολ του Γιώτη».

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep