«Στα ερασιτεχνικά της Φλώρινας...»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Κώστας Βελιτζέλος μίλησε για τραμπουκισμούς στην Άμφισσα.

Η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Φωκικός - Αναγέννηση Επανομής ήταν επεισοδιακή, με τους Κώστας Βελιτζέλο, Πέτρο Δημητρίου να έρχονται σε αντιπαράθεση. Αρχικά, πάντως, ο προπονητής των φιλοξενούμενων κατήγγειλε τραμπουκισμούς και ανέφερε:

«Ήρθαμε να παίξουμε σε μία έδρα με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Φυσικά έχει μία προίκα βαθμών καλύτερη από εμάς και είναι σε καλύτερη μοίρα. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πάνω-κάτω, αλλά το έργο μας ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και του κακού αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε, είχαμε τις φάσεις , κάναμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρίσαμε αδικαιολόγητα, ο Φωκικός πήρα μερικά μέτρα, απειλούσε με γεμίσματα, μας πίεσε. Δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα από κάποια σημαντική φάση και σε μία αδράνεια μας ισοφάρισε. Για μας έστω και αυτός ο βαθμός αποτελεί ψυχολογική ένεση. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και προσπαθούμε κάθε Κυριακή για αυτό.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα στο οποίο θέλω να σταθώ γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι να παίξω με την ομάδα μου στο Φωκικό, θέλω να πώ κάτι. Ξέρουμε το ποια ομάδα είναι ο Φωκικός, ποιους ανθρώπους έχει και τι επίπεδο έχουνε-το αν σέβονται τον αντίπαλο ή όχι. Η σημερινή φιλοξενία – από κάποιος ανθρώπους φυσικά και όχι από όλη την ομάδα, για να μην παρεξηγηθώ-ήταν απαράδεκτη. Να χτυπάνε ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο του αγώνα, μου θύμισε το 1988 που έπαιζα εγώ μπάλα στο ερασιτεχνικό της Φλώρινας. Είναι απαράδεκτο. Τραμπουκισμοί τέτοιου είδους ανήκουν στο παρελθόν και κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν. Η ομάδα του Φωκικού έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει διαφορετικά αυτό που της αξίζει. Τέτοιοι άνθρωποι περισσέυουν στο χώρο και φτάνει πια, κουράσανε».

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep