Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να πάμε... σπίτι μας»

Να επιστρέψει η ομάδα του στο δικό του γήπεδο και φύγει απο το Δημοτικό στάδιο ζήτησε ο προπονητής του Βύζαντα Ηλίας Φυντάνης. Να επιστρέψει η ομάδα του στο δικό του γήπεδο και φύγει απο το Δημοτικό στάδιο ζήτησε ο προπονητής του Βύζαντα Ηλίας Φυντάνης.

Ο Ηλίας Φυντάνης ζήτησε να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα, ώστε να εκμεταλλευθεί και την στήριξη του κόσμου των Μεγάρων.

«Εμείς θέλαμε τη νίκη πάρα πολύ και είχαμε βάλει στόχο να σημειώσουμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά. Το πετύχαμε, μπήκαμε δυνατά και είχαμε στο πρώτο ημίχρονο τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Δεχθήκανε ένα γκολ σε μια φάση που χάσαμε την μπάλα από λάθος στο κέντρο και στη συνέχεια δεν χρειαζόταν να γίνει το μαρκάρισμα εκεί. Μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο γκολ σε κλασικές ευκαιρίες που είχαμε, ειδικά με τον Κρολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε με την ίδια επιθετικότητα, κλείσαμε τα Γιαννιτσά και ο αντίπαλος μας προσπάθησε με αντεπιθέσεις να φτάσει στο γκολ. Παίξαμε στο μισό γήπεδο, αλλά πάλι ήρθε ένα γκολ από το πουθενά. Χάσαμε την μπάλα και έγιναν δύο λάθη για να μπει το γκολ. Ρισκάραμε, ανεβάσαμε τους παίκτες, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μαχητικότητα τους, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος».

Η αφλογιστία του Βύζαντα μπορεί να λυθεί;

«Ολη την εβδομάδα ρίξαμε το βάρος στην επιθετική τακτική και δουλέψαμε στην οργανωμένη επίθεση. Παρόλο που έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες, δεν έχουμε κανέναν καθαρό επιθετικό. Σίγουρα έχουμε πρόβλημα στο γκολ, αφού παίζουμε μόνο με τον Κρολ που είναι καθαρός επιθετικός. Είναι η πιο νεαρή ομάδα της κατηγορίας, με 21 ετών μέσο όρο ηλικίας. Πολύ δύσκολο το έργο μας στη συνέχεια, αλλά όχι ακατόρθωτο. Με ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξουν όλα και να πάρουμε τη δύναμη που μας χρειάζεται».

Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Στο ματς του Βόλου τι περιμένετε;

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Βόλο, αλλά όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε περισσότερο».

Τι μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια;

«Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η έδρα. Πρέπει η ομάδα να πάει στο σπίτι της, εκεί που έπαιζε. Εκεί, με τη δυναμική του κόσμου να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί και ίσως χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και η αλλαγή της έδρας είναι ένα στοιχείο που μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο και την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep