Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Προσθήκες με ποιότητα»

Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για ποιότητα που προστέθηκε στην ομάδα με τους Καρλόπουλο και Αρτσε και περιμένει ακόμη καλύτερο πρόσωπο για την Αναγέννηση στη συνέχεια. Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για ποιότητα που προστέθηκε στην ομάδα με τους Καρλόπουλο και Αρτσε και περιμένει ακόμη καλύτερο πρόσωπο για την Αναγέννηση στη συνέχεια.

Ο Σάββας Κωφίδης στάθηκε περισσότερο στην ποιότητα που έδωσαν οι Καρλόπουλος και Αρτσε στον δημιουργικό τομέα και τόνισε πως χρειάζεται χρόνος και δουλειά στην ομοιογένεια.

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για το βελτιωμένο πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και το ότι υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στην ομάδα ώστε να δώσουν βοήθειες.

«Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε αυτό βοήθησε η προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών, του Καρλόπουλου και του Αρτσε που έδωσαν μεγαλύτερη ποιότητα στον δημιουργικό τομέα. Χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση για αν είμαστε ανταγωνιστικοί στον δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Σήμερα κερδίσαμε δίκαια. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και κρατήσαμε την κατοχή της μπάλας στο κέντρο και αμυντικά είχαμε καλή λειτουργία. Από ένα λάθος αυτοσυγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ και στη συνέχεια είχαμε την πίστη και τη διάθεση να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι μας ήταν περισσότερο αντεπιθέσεων, κλείσαμε τους χώρους όσο μπορούσαμε περισσότερο και ψάχναμε το γκολ στην κόντρα, όπως έγινε και στο 2-1».

Πόσο χρόνο χρειάζεται η ομάδα για να βρει τον ρυθμό της;

«Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και έτσι χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βελτιωθούμε. Θα μπουν και άλλοι παίκτες που δεν είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν περισσότερο. Κυρίως με όλα τα νέα πρόσωπα θα πρέπει να δουλέψουμε στην ομοιογένεια που είναι λογικό να λείπει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep