Χατζηνικολάου: «Αναστροφή κλίματος»

Διπλά κερδισμένος ο Ηρακλής από τη νίκη (3-1) στις Σέρρες σύμφωνα με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός του Γηραιού δήλωσε μετά το τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη που πέτυχαν. Προερχόμασταν απο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα για αυτό το λόγο η νίκη μας αποκτάει διπλή σημασία. Δείξαμε πάθος και θέληση και καταφέραμε να αντισρέψουμε αυτό το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί. Μόνο με ομοψυχία και θέληση θα καταφέρει ο Ηρακλής να πάρει την άνοδο.

Δείξαμε περισσότερο πάθος απο το παιχνίδι στο Αγρίνιο και μεγαλύτερη μαχητικότητα. Φυσικά στο τρίτο γκολ είχαμε και τύχη γιατι ο Γάζωρος απέκτησε μεγαλύτερη πίεση σε αντίθεση με εμάς. Στην νίκη και στην ήττα είμαστε όλοι μαζί. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και θα χρειαστούν για την άνοδο στην διάρκεια της χρονιάς».

Ο Γιώργος Παληγεώργος ανέφερε: «Αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα για την επιστροφή της στις νίκες. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και αυτή η νίκη μας δίνει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.Πρέπει να αφήσουμε αυτό το ματς και να επικεντρωθούμε στις επόμενες αγωνιστικές. Όλα τα παιχνίδια εί ναι σαν τελικός για εμάς αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Πηγή: www.iraklis1908.gr

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep