Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναγέννηση… των Γιαννιτσών

Ο βασικός κορμός της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχει αλλάξει και οι νέοι ποδοσφαιριστές ψάχνουν να βρουν την ισορροπία τους και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο βασικός κορμός της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχει αλλάξει και οι νέοι ποδοσφαιριστές ψάχνουν να βρουν την ισορροπία τους και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Να αλλάξει πρόσωπο προσπαθεί η ομάδα της Πέλλας που δεν έχει σημειώσει ούτε γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για δουλειά στις προπονήσεις που πρέπει να γίνει παράλληλα με τους αγώνες, ώστε η Αναγέννηση Γιαννιτσών να βρει το δρόμο της. Η αλλαγή όλου του βασικού κορμού είναι φυσικό πως έχει δημιουργήσει ρήγματα στην ομοιογένεια της ομάδας και αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να διορθώσει ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πέλλας.

Παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει πως θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, διότι τα περισσότερα από τα νέα πρόσωπα δεν έχουν παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Η αναμέτρηση με τον Βύζαντα στα Μέγαρα θα είναι ακόμη μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα των Γιαννιτσών, ειδικά επειδή θεωρητικά ο αντίπαλος είναι στην ίδια δυναμικότητα και θα υπάρχει άγχος για θετικό αποτέλεσμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep