Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Νίκη με κάθε τρόπο»

Ο Γιάννης Κωστόπουλος (δεξιά στη φωτ.) τόνισε πως η ομάδα του Φωκικού θα κάνει ότι πρέπει για να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση Επανομής. Ο Γιάννης Κωστόπουλος (δεξιά στη φωτ.) τόνισε πως η ομάδα του Φωκικού θα κάνει ότι πρέπει για να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση Επανομής.

Ο Φωκικός θέλει τους τρείς βαθμούς για να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού και ο Γιάννης Κωστόπουλος δίνει το σύνθημα.

Ο 26χρονος αμυντικός της ομάδας της Αμφισσας τόνισε πως οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για να δώσουν στον Φωκικό τη δυνατότητα να ξεφύγει. «Θέλουμε τη νίκη για να αυξήσουμε την απόσταση μας από την ζώνη του υποβιβασμού ακόμη περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με κάθε τρόπο».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πέτρος Δημητρίου αναμένεται να κάνει αλλαγές στο σχήμα και στην προπόνηση της Τετάρτης δοκίμασε κάποια σχήματα στην τακτική. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν οι Λουκίνας και Ευσταθίου. Στο πρόγραμμα της προπόνησης δόθηκε έμφαση και στην ταχυδύναμη, με τους ποσοφαιριστές να κάνουν πολλά σπριντ.

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep