Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Όνειρο η Superleague»

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, αλλά και για τον στόχο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στην ιστοσελίδα magnesiasports.gr για το ματς που ακολουθεί για την ομάδα της Εύβοιας, αυτό με τη Νίκη. Αρχικά είπε: «Γνωρίζω τη Νίκη Βόλου πολύ καλά. Είναι μια έμπειρη ομάδα με μεγάλη δυναμική. Είναι καλό και σοβαρό σύνολο. Απο κοντά δεν την έχω παρακολουθήσει μόνο από την τηλεόραση. Όλες οι ομάδες, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, παίζουν πάντα για το αποτέλεσμα, για τη νίκη. Εμείς θα έρθουμε στο Πανθεσσαλικό και θα κανουμε το παιχνίδι μας. Να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε».

 

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο καθώς στην αρχή της χρονιάς υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και τώρα είμαι στον Ηρακλή Ψαχνών. Άλλωστε μπορεί από τον Ολυμπιακό να πέρασα ως προπονητής και να έχω καλές αναμνήσεις αλλά και απο τη Νικη έχω περάσει στο παρελθόν ως παίκτης και έχω στο μυαλό μου εξίσου όμορφες εικόνες και στιγμές».

 

Αν τον προβληματίζει το εκρηκτικό ξεκίνημα που έχει συνήθως η Νίκη στα εντός έδρας παιχνίδια: «Η αλήθεια είναι πως η Νίκη ξεκινά τα παιχνίδια στην έδρα της με ένα πολυ εκρηκτικό εικοσάλεπτο. Εμείς θα εμφανιστούμε προετοιμασμένοι και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν αλλάζει κάτι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Θα αγωνιστούμε με την ίδια συνταγή όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Μπαράνκος με τον Σεοταχούλ δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αγωνιστούν και δεν θα το ρισκάρουμε. Ο Βανγκέλι είναι τιμωρημένος και ο Λιόσης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί».

 

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στους στόχους του Ηρακλή Ψαχνών στη φετινή χρονιά: «Εδώ που έχουμε φτάσει δεν γίνεται να πούμε πως πάμε για να σωθούμε. Δεν θα το πω αυτό όπως κάνουν άλλοι προπονητές. Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θα κυνηγήσουμε το όνειρο που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Εδώ που είμαστε είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε».

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep