Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παράπονα Δημητρίου

Ο τεχνικός του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου είχε παράπονα από τη διαιτησία στις Σέρρες.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ήρθαμε στις Σέρρες, έχοντας πολλά προβλήματα απουσιών. Έλειπαν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές μας. Παρόλα αυτά, όμως η ομάδα μου ανταποκρίθηκε. Τα γκολ που δεχτήκαμε οφείλονται σε προσωπικά μας λάθη. Ελέγχαμε τον αγώνα και δεν κινδυνέψαμε.

Το παράπονό μου είναι το θέμα της διαιτησίας, γιατί δεν μπορεί να δίνει 25 φάουλ υπέρ του Πανσερραϊκού και τρία, τέσσερα σε μας, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Πανσερραϊκού. Κατά τα άλλα έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι. Το πρώτο γκολ το δετήκαμε από στημένη φάση και το δεύτερο από προσωπικό λάθος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και εύχομαι περαστικά στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, κύριο Θεοδωρίδη».

Ο Δημήτρης Χαλούλος δήλωσε: «Εύχομαι κι εγώ περαστικά στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού. Αγωνιστήκαμε ακολουθώντας την τακτική του προπονητή μας και ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Θα πρέπει να πάψουν να βλέπουν τον Φωκικό σαν μικρή ομάδα. Κι εμείς παλεύουμε για το ψωμί μας και θέλω να πιστεύω ότι δεν το κάνουν εσκεμμένα».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep