Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρειάζεται δουλειά»

Ο Σάββας Κωφίδης τόνισε πως χρειάζεται δουλειά στην Αναγέννηση για να δημιουργηθεί η νέα ομάδα. Ο Σάββας Κωφίδης τόνισε πως χρειάζεται δουλειά στην Αναγέννηση για να δημιουργηθεί η νέα ομάδα.

Ο Σάββας Κωφίδης στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών παραδέχθηκε πως το να φτιάξεις μια νέα ομάδα στα μέσα της σεζόν χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πέλλας, τόνισε πως η Αναγέννηση δεν είχε καλή απόδοση και η ήττα από την Καβάλα ήρθε δίκαια.

«Θα συμφωνήσω πως δεν ήταν ποιοτικό το παιχνίδι και σε αυτό δεν βοήθησε και το γήπεδο. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Θέλω να πιστεύω πως με την προσθήκη των παικτών που απουσίαζαν θα δείξουμε βελτιωμένο πρόσωπο στη συνέχεια. Εχουμε παίκτες που δεν διαθέτουν εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες και χρειάζονται διάστημα για να προσαρμοστούν».

Πόσο επηρεάζει πως η ομάδα το χειμώνα έχασε όλους του βασικούς της ποδοσφαιριστές και αποκτήθηκαν δεκαπέντε νέοι;

«Φυσικά και την επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα νέο σύνολο από παίκτες που ήρθαν. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να δουλέψουμε. Πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας για να εξασφαλίσουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι η παραμονή. Χρειάζεται να συνδυάσουμε την δουλειά, με την απόδοση και το αποτέλεσμα».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep