«Οι αδύναμοι αδικούνται»

  • Written by Επανομή: Λίνα Τσιούλα
  • Published in Βύζας
  • 0 comments

Παράπονα του Θύμιου Γεωργούλη για τη διαιτησία στην Επανομή.

Ο τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων μετά το 0-0 με τους Θεσσαλονικείς δήλωσε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που έχουν στόχο τη σωτηρία. Και οι δύο ήθελαν τη νίκη. Η κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν για μας το δοκάρι. Επίσης αυτό που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο που δεν μας δόθηκε. Ίσως οι αδύναμοι, όπως έγινε και με την Επανομή σε άλλα παιχνίδι, να αδικούνται.

Ήταν πέναλτι, το ίδιο είπε και ο κ. Κωστίκος, ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ που ήταν στην κερΚίδα, όταν τον ρώτησα. Επιγραμματικά και οι δυο μπορούσαν να πάρουν σήμερα το ματς. Ίσως πιο δίκαιη να είναι η ισοπαλία. Η Επανομή είναι μια καλή ομάδα και ίσως να αδικείται από τη θέση που βρίσκεται. Εμείς θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια, με τα νέα παιδιά που έχουμε και πιστεύω θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Να ευχαριστήσω την Επανομή για την φιλοξενία και να ευχηθώ καλή συνέχεια».

Ο Φάνης Ζάρκος ανέφερε: «Ήρθαμε να παλέψουμε το ματς. Βγάλαμε φάσεις, όμως πρέπει να είναι κανείς και τυχερός. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και πιστεύω θα σωθούμε. Να σταθώ στη φάση του πέναλτι, στην οποία ήμουν εγώ, ήταν πέναλτι. Ίσως η φάση αυτή να στιγμάτισε το παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep