Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχή ανόδου ο Πηλαδάκης (photos)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

H AΕΛ έκοψε την πίτα της και ο μεγαλομέτοχος, Κώστας Πηλαδάκης εύχηθηκε άνοδο... γραπτώς.

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας δεν έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της Παρασκευής (08/02), αλλά με μήνυμά του ευχήθηκε στο τέλος της σεζόν να είναι ανάμεσα στους «βυσσινί» και να γιορτάσουν την επιστροφή στη Super League. Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Η AΕΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2013 στο restaurant bar FISHKA σε μια ατμόσφαιρα με ευχάριστη διάθεση και έντονα συγκινησιακό κλίμα λόγω της παρουσίας του Τάκη Χαλκιά, θρυλικού τρομπετίστα των Ιερολοχιτών, που έγραψε τη δική του ιστορία στις εξέδρες του Αλκαζάρ τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Ήταν εκεί όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, το διοικητικό προσωπικό και η ομάδα Νέων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.Την εκδήλωση ευλόγησε για ακόμη μία χρονιά ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιγνάτιος.

ael2

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μήνυμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κου Κώστα Πηλαδάκη, που διαβάστηκε από την παρουσιάστρια κα Βιβή Κάραλη:

«Καταρχήν, λυπάμαι που δεν βρίσκομαι απόψε εδώ, λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου το επιτρέπουν. Θα ήθελα, όμως, με το μήνυμα αυτό, να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι αγκαλιάζετε, στηρίζετε και συμμετέχετε συνειδητά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά αξίζει.

Ξέρω πολύ καλά ότι ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, όχι μόνο για την ΑΕΛ. Ως διοίκηση κάνουμε και θα συνεχίσουμε - με όλες μας τις δυνάμεις – να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θεωρώ ότι όσοι βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην ΑΕΛ, είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι. Παρακολουθώ με μεγάλη χαρά την αγωνιστική σας πρόοδο με τον καινούριο μας προπονητή. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, για μένα αυτή η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο αποτελεί τεράστια δύναμη. Ελπίζω να δίνει και σε εσάς μεγαλύτερη ώθηση, αυτοπεποίθηση, κίνητρο και πίστη για περισσότερες νίκες.

Καλή χρονιά, με υγεία και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να μπορέσω να βρίσκομαι ανάμεσά σας και να γιορτάσουμε την επιστροφή της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία».

ael3

Ακολούθησε η ομιλία του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, κο Λουκά Σάββα, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και η κοπή πίτας του 2014 να βρει την ΑΕΛ στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ευχαρίστησε το bar FISHKA και τον ιδιοκτήτη Σοφοκλή Χαλκιά για την φιλοξενία της εκδήλωσης, όπως επίσης και τα καταστήματα Zoomserie για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στο σημείο εκείνο το λόγο πήρε ο θρυλικός τρομπετίστας, Τάκης Χαλκιάς, που μίλησε με συγκίνηση για το ένδοξο παρελθόν και τους αγώνες των φιλάθλων στο πλευρό της ΑΕΛ σκορπώντας συγκίνηση και κερδίζοντας το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων.

ael5

Ο κος Λουκάς Σάββα προλόγισε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη, Ιγνάτιο, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά βρέθηκε στην εκδήλωση της ΑΕΛ δίνοντας την ευλογία του.

ael4

Τυχεροί της βραδιάς, ο Στέργιος Δημόπουλος και ο οδηγός Θανάσης Ντόβας. Τα δύο φλουριά αντιστοιχούσαν σε δύο χρυσά ρολόγια προσφορά του καταστήματος “fa.ca.d’oro”.

 

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep