Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Έπρεπε να νικήσουμε»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ΑΕΛ άξιζε να κερδίσει τη Δόξα σύμφωνα με τον Τίμο Καβακά.

«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή όπου δημιουργήσαμε τρεις κλασικότατες ευκαιρίες. Κάναμε ένα καλό συνδυαστικό παιχνίδι, γρήγορο και ο αντίπαλος έβγαινε μπροστά μόνο με μεγάλες μπαλιές. Τίποτα οργανωμένο. Ουσιαστικά οι φάσεις της Δόξας Δράμας ήταν περισσότερο κακές εκτιμήσεις δικές μας και όχι από δημιουργικότητα του αντιπάλου. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Καλλιθέα, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας παρά το εργάσιμο της ημέρας» είπε αρχικά ο προπονητής των «βυσσινί».

-Η ΑΕΛ αντιμετώπισε δύο αδύνατες ομάδες τον Φωκικό και τον Βύζαντα. Σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από τους προηγούμενους και είδαμε να δυσκολεύεται. Σας προβληματίζει το γεγονός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δεν ήταν υποδεέστερες από τη Δόξα. Έτσι το είδατε. Είδα μια ομάδα να διώχνει αποτελεσματικά και εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ειδικά στη φάση του Τσίγκα όπου ήταν μόνος του. Αλλά και στην κεφαλιά που έδιωξε ο Δαύκος που ήταν εκπληκτική απόκρουση. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα κερδίζαμε».

-Ίσως θα έπρεπε να μπει πιο νωρίς ο Δεινόπαπας;

«Δε νομίζω. Θέλαμε να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα αλλά δε μας βγήκε η αλλαγή όπως την περιμέναμε».

-Μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα μήπως φοβάστε μην επηρεάσει την ομάδα που δεν κέρδισε σήμερα;

«Οπωσδήποτε μια νίκη σήμερα θα μας έδινε τεράστια ώθηση. Θα περνούσαμε τον Απόλλωνα στη βαθμολογία. Ούτε, όμως θα απογοητευτούμε που δε κερδίσαμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς όπου είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε. Θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί με τον εαυτό μας. διότι στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Πιστεύουμε στην ομάδα. Το κεφάλι κάτω και δουλειά».

-Είδαμε τον Αλεξάντροβιτς να συγκλίνει στο κέντρο. Αλλά και τον Κρητικό να παίζει ουσιαστικά σαν δεύτερο φορ με αποτέλεσμα η δεξιά πλευρά να μένει άδεια. Γιατί έγινε αυτό;

«Αυτό ήταν εντολή δική μου. Για να βγάλουμε ψηλά τα μπακ μας που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίθεση. Θέλουμε βελτίωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με δύο φορ και με περιφερειακό παίκτη. Εσκεμμένα αφήσαμε τη δεξιά πλευρά γιατί θέλαμε να φορτώσουμε τον άξονα. Διότι στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα. Έτσι επειδή κουράστηκε ο Σοϊλέδης περάσαμε τον Δεινόπαπα αριστερά. Ίσως και η αλλαγή του Καρακώστα να μας επηρέασε. Δε θέλαμε να ρισκάρουμε γιατί και ο ένας πόντος είναι καλός. Καλύτερα ισοπαλία παρά η ήττα».

-Πότε θα μπει ο Ζεκίνια στην ομάδα;

«Περιμένουμε».

-Θα γίνουν άλλες μεταγραφές;

«Είναι δύσκολο. Ψάχνουμε αλλά πρέπει να βρούμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποιους καλούς παίκτες αλλά δε τα καταφέραμε. Η ομάδα στις μεταγραφές έκανε καλές προσφορές. Απλώς μερικοί δεν ήθελαν να έρθουν στη Β’ Εθνική. Τώρα θα πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω και ειδικά στην άμυνα μετά τα προβλήματα του Καρακώστα και του Ραπτάκη».


Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Γιώργος Καρακώστας, είπε: «Σήμερα θέλαμε τη νίκη ώστε να πλησιάσουμε πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Δεν τα καταφέραμε. Κάναμε καθαρές φάσεις για γκολ αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε την Καλλιθέα τώρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θέλουμε να τον έχουμε και στη συνέχεια κοντά μας».

 

***Ο Καρακώστας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 75’. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο. Θα ακολουθήσουν εξετάσεις και και η τελική διάγνωση αύριο Πέμπτη. 

Πηγή: sportlarissa.gr

 

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep