Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Με την ίδια συνταγή...

Ο Ηρακλής Ψαχνών κυνηγά στην Πάτρα τη διεύρυνση του αήττητου σερί στις 17 αγωνιστικές.

Είναι η πλέον σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και με το τρίποντο (1-0) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου σκαρφάλωσε για πρώτη φορά στη 2η θέση. Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα τους τέσσερις τελευταίους μήνες (από τις 6 Οκτωβρίου) και, φυσικά, στόχος την Τετάρτη (06/02) στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή δεν είναι άλλος από τη διεύρυνση του αήττητου σερί στις 17 αγωνιστικές.

Ο τεχνικός, Γιώργος Βαζάκας σημείωσε στους παίκτες του ότι το ματς κρύβει κινδύνους και ζήτησε ίδια σοβαρότητα με αυτή που έδειξαν απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου. Εξάλλου, οι Αχαιοί έδειξαν και κόντρα στον Εργοτέλη ότι η θέση τους είναι πλασματική. Σε ό,τι αφορά στις απουσίες, οι Χαϊκάλης, Γέσιτς έμειναν ξανά εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ απών είναι και ο Βανγκέλι λόγω τιμωρίας. Αντίθετα, επιστρέφει ο Λιόσης.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στην Πάτρα. Η αποστολή: Γ. Σικαλιάς, Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μήτσης, Μπακομήτρος, Δήμου, Λιόσης, Ρούτσης, Μπαράνκος, Σεοταχούλ, Ογιαρμπίντε, Σέγκος, Ντελέκος, Α. Σικαλιάς, Πλάτανος, Λαμπρόπουλος, Αμέντολα.

Last modified onΤρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep