Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βυσσινί» ενθουσιασμός (photos)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Οι Κώστας Παγώνης, Γιώργος Καρακώστας έδωσαν χαρά σε μαθητές της Λάρισας.

Για ακόμα μία εβδομάδα αντιπροσωπεία της ΑΕΛ βρέθηκε σε σχολεία της πόλης και μοίρασε εισιτήρια και αυτόγραφα. Αυτή τη φορά ήταν οι αμυντικοί, Κώστας Παγώνης, Γιώργος Καρακώστας που έδωσαν το «παρών» στο 4ο και 37ο Δημοτικό, με την ΠΑΕ να αναφέρει:

«Το κλίμα ευφορίας έτσι κι αλλιώς υπήρχε, αλλά η εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον Φωκικό έκανε τον ενθουσιασμό των μικρών φίλων της ΑΕΛ ακόμη μεγαλύτερο.

Οι μαθητές του 4ου και 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας υποδέχτηκαν με φωνές και συνθήματα τον Κώστα Παγώνη και τον Γιώργο Καρακώστα, ενώ ο στίχος «η ομάδα που σαν σίφουνας σαρώνει…» από την ύμνο της ΑΕΛ αποδείχθηκε ο πιο δημοφιλής, αφού συνδυάζεται ιδανικά και με τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

ael1

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνόδευσε ως συνήθως ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κος Λουκάς Σάββα, ενώ στο πλευρό της «βυσσινί» αντιπροσωπείας βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication”, Γιάννης Πώχος και Χρήστος Γενιτσεφτσής. 

ael2

Οι μικροί μαθητές πρόσφεραν απλόχερα θετική ενέργεια με τα χαμόγελά τους, πήραν αυτόγραφα και προσκλήσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους δύο άσους της ΑΕΛ αύριο Τετάρτη, στο AEL FC ARENA για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας».

Last modified onΤρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep