Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Black out»

Ο τεχνικός του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου μίλησε για black out μετά το 60’ του αγώνα με την ΑΕΛ.

Στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη βαριά ήττα (5-0) από τη θεσσαλική ομάδα ο Δημητρίου ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την απόδοσή της. Εμάς ήταν μια άτυχη ημέρα σήμερα. Ήρθαμε να παίξουμε μπάλα και όχι κλειστά για την ισοπαλία. Παίξαμε καθαρά στο πρώτο μέρος το ελέγχαμε χωρίς να μας κάνει φάσεις η ΑΕΛ. Εκτός του γκολ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πιέσουμε στην αρχή, αλλά μετά το 2ο γκολ η ομάδα δεν είχε ισορροπία.

Αυτό που μας διακρίνει είναι ότι χάνουμε δύσκολα. Μετά το 60΄ είχαμε ένα μπλακ άουτ. Πρώτη φορά στους 2 μήνες που είμαι στην ομάδα συμβαίνει αυτό. Ίσως επειδή φάγαμε τα γκολ μαζεμένα. Αυτά λειτούργησαν αρνητικά στη ψυχολογία μας. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να φανεί αν είμαστε καλή ομάδα. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς και να κοιτάξουμε την Καλλιθέα. Εύχομαι στην ΑΕΛ να ανέβει και δεν της ταιριάζει η Β’ Εθνική».

Ο ποδοσφαιριστής, Βασίλης Ταμπάκης είπε: «Βρίσκομαι στην ομάδα 10 χρόνια. Ήταν η πιο ντροπιαστική ήττα. Δεν ήταν ο Φωκικός αυτός, άλλα μια άλλη ομάδα. Εμείς φταίμε για τη σημερινή εμφάνιση και αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ η ΑΕΛ. Πολύ σοβαρό ματς την Τετάρτη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep