«Η Επανομή έπρεπε να φωνάζει»

Ο Κώστας Βελιτζέλος σημείωσε ότι αν κάποιος έπρεπε να έχει παράπονα από τη διαιτησία, αυτή είναι η ομάδα του.

Μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής, ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής ανέφερε: « Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, λόγω του ανέμου. Για μας εκτός αυτού και για το γεγονός της θέσης μας. Για μας δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, όλοι είναι ίδιοι ώσπου να ορθοποδήσουμε. Ήρθε ένα αποτέλεσμα θετικό και θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα και στο μέλλον. Πιστεύω το σημερινό παιχνίδι να είναι απαρχή για τη συνέχεια. Θα συμφωνήσω με τον συνάδερφο, για το ότι το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, κάτι που γνωρίζαμε και το αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε τον αέρα, όπως και την τύχη, κάτι που είχε η Καλλονή στο δεύτερο μέρος. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, κάτι που δεν έκανα στη μέχρι τώρα μικρή πορεία μου, αν όμως σήμερα κάποιος πρέπει να έχει παράπονο θα πρέπει να είναι η Επανομή. Στο δεύτερο μέρος με νύχια και δόντια μας έβαλε στην περιοχή μας. Έδωσε πολλά στημένα και έχασε τον έλεγχο, κάτι που δεν μας βοήθησε. Εύχομαι στην αντίπαλη ομάδα να πετύχει το στόχο της και να πάρει αυτό που της αξίζει».

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Αναγέννησης Επανομής, Δημήτρης Παπαστεργίου από την πλευρά του ανέφερε: « Καταρχήν θέλω να πω, πως οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες ως τραγικές. Δύσκολο το γήπεδο, τόσο άσχημο που δνε μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε. Εμείς πήραμε τους τρεις βαθμούς και δεν μας νοιάζει να εντυπωσιάσουμε. Έγιναν αλλαγές με το νέο προπονητή πολύ σημαντικές. Εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε και η σημερινή νίκη ήταν ψυχολογίας. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη». Συγχαρητήρια στην Καλλονή. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, εύχομαι το καλύτερο».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep