Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Αποτέλεσμα ώθηση»

Τι δήλωσε ο Θύμιος Γεωργούλης για τον βαθμό στο «Ελ Πάσο».

Θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στον Βύζαντα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε την ισοπαλία μέσα στην Καλλιθέα ο Θύμιος Γεωργούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Βύζαντα: «Κατ' αρχήν θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τη διαιτησία για είναι άνθρωποι και αυτοί και παίζουν υπό δύσκολες συνθήκες. Θεωρώ ότι σήμερα ήταν μία καλή διαιτησία από τον κ. Μπλάνα από τις καλύτερες, που έχουμε συναντήσει. Σε ό,τι αφορά στον αγώνα ερχόμαστε από μια συνέχεια κακών αποτελεσμάτων και δεν είχαμε καλή ψυχολογία. Ο βαθμός που πήραμε εδώ κόντρα σε μία ομάδα με τους δύο καλύτερους επιθετικούς στην κατηγορία, τον Μαρουκάκη και τον Ντακόλ, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω θα μας δώσει την ώθηση για τη συνέχεια, όπου προσπαθούμε να αποφύγουμε στην κατηγορία. Φυσικά θα πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα. Ευχαριστούμε την Καλλιθέα για τη φιλοξενία».

Τους παίκτες του Βύζαντα, εκπροσώπησε ο γκολκίπερ, Χρήστος Πουρής, που ήταν εκ των κορυφαίων των Μεγαρέων: «Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία έχει από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία όπως είπε και ο προπονητής μου. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουμε για να σώσουμε την ομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep