Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γερό μέταλλο τα Γιαννιτσά»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Αναγέννησης, Διονύσης Γρηγορόπουλος εξέφρασε ικανοποίηση για τον βαθμό απέναντι στον Ηρακλή.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Γηραιό ο Γρηγορόπουλος δήλωσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο. Ο Ηρακλής έχει άλλους στόχους με εμάς. Κυνηγάει την άνοδ και εμείς την παραμονή στην κατηγορία. Εχουμε πολλά προβλήματα και προερχόμασταν από μία βαριά ήττα. Για διαφορετικούς λόγους δεν μπορέσαμε να έχουμε πολλές λύσεις καθώς δεν εκδόθηκαν αρκετά δελτία.

Μας είχαν ξεγραμμένους όμως η Αναγέννηση είναι φτιαγμένη από γερό μέταλλο. Ξεκινήσαμε μία φάση τετ α τετ, ήταν καθαρή φάση απειρίας που δεν κάναμε το γκολ. Κάναμε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος. Ας μην είμαστε αχάριστοι. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Καλή επιτυχία στον Ηρακλή, εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και να αλλάξει κατηγορία να πάει στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Κώστας Κυριακίδης τόνισε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών: «Δύσκολο παιχνίδι. Μπορούσαμε το τρίποντο. Είχαμε από μία καλή φάση σε κάθε ημίχρονο. Από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι της Καλλονής. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep