Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Γκάφα ολκής ο Χάβος!

Ακόμα και αν ο Παναιτωλικός νικούσε τον Ηρακλή Ψαχνών, θα έχανε στα χαρτιά!

Το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου συνδυάστηκε με ήττα (2-1) από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ωστόσο, ακόμα και αν τα «καναρίνια» επικρατούσαν ή έπαιρναν τον πόντο, τότε θα έχαναν στα χαρτιά εξαιτίας της… γκάφας του νέου προπονητή!

Τι έκανε ο Χάβος; Από το 64’ έως το 69’ χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα της ομάδας του Αγρινίου έξι ξένους! Εξάλλου, το άρθρο 19 παράγραφος 7Α του ΚΑΠ αναφέρει ότι στην ενδεκάδα δικαίωμα συμμετοχής έχουν πέντε παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν στις ελληνικές εθνικές ομάδες. Προφανώς ο ίδιος το κατάλαβε, γι’ αυτό και η τρίτη αλλαγή έγινε αμέσως. Συγκεκριμένα, ενώ ξεκίνησαν βασικοί οι Ακουάρο, Τζούνιορ, Φαβάλι, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, στο 65’ τη θέση του Σφακιανάκη πήρε ο Γιάνεφ, με αποτέλεσμα οι ξένοι στο αρχικό σχήμα να είναι έξι. Βέβαια, στο 69’ ο Μπακάκης αντικατέστησε τον Μπόγιοβιτς, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει…

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Τακίδης, Αραμπατζής, Κούσας, Ακουάρο, Γκόλιας, Σίλβα Τζούνιορ, Σφακιανάκης (65΄ Γιάνεφ), Φαβάλι (79΄ Μεταξούλης), Καμαρά, Πασάς, Μπόγιοβιτς (69΄ Μπακάκης).

Σημειώνεται ότι με βάση τροποποίηση που έχει γίνει, εάν γινόταν ένσταση από τον Ηρακλή Ψαχνών ή άλλη ΠΑΕ έχουσα έννομο συμφέρον, τότε η ομάδα του Αγρινίου θα έχανε το ματς στα χαρτιά και δεν θα είχε ποινή αφαίρεσης βαθμών.

 

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 01:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep