Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποχαιρέτησε ο Μίχος

Ο Μίχος (αριστερά στη φωτ.) με τον Κυριάκο της Νίκης Βόλου. Ο Μίχος (αριστερά στη φωτ.) με τον Κυριάκο της Νίκης Βόλου.

Ο 31 ετών δεξιός μπακ αποτελεί παρελθόν για τον Ηρακλή. Η αποστολή των Θεσσαλονικέων με Επανομή.

Εμπειρία στην άμυνα θα στερηθεί από εδώ και στο εξής ο Ηρακλής, καθώς για προσωπικούς λόγους ο Χαρίδημος Μίχος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μίχο Χαρίδημο. Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας». Πλέον ο Μίχος, ο οποίος έχει πίσω του μια πλούσια καριέρα (Πατραϊκός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης, Θρασύβουλος, Κέρκυρα) αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. Εκτός από τους τιμωρημένους Ντάνι Λόπεθ και Νέστορα Στεφανίδη, οι Νίκος Τροΐρης, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται, ενώ στην προπόνηση του Σαββάτου τράβηγμα ένιωσε ο Τούνι και «κόπηκε».

Η 18μελής αποστολή είναι η εξής: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Αλεξίου, Σαββίδης, Νατσούρας, Ισαάκ, Ντατίδης, Φερνάντες, Γεωργίου, Παληγεώργος, Χιονίδης, Σαράφογλου, Κραγιόπουλος, Παπαστεριανός, Τσερκέζος, Σιατραβάνης, Κιρόφσκι, Σουλίδης.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2013 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep