Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραίτηση Καραγεωργίου!

Ο Νίκος Καραγεωργίου έθεσε, σύμφωνα με την ΠΑΕ, την παραίτησή του και η διοίκηση του Παναιτωλικού την έκανε αποδεκτή.

Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου αποτελεί από την Τετάρτη (23/01) ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο 50χρονος τεχνικός συνειδητοποίησε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει και, όπως ανέφερε η ΠΑΕ, σε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, Φώτη Κωστούλα έθεσε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. στην οποία έθεσε θέμα παραίτησης του, γιατί όπως ο ίδιος είπε, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή θα είναι καλύτερο για την ομάδα. Ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Α.Ε. για την συνεργασία και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έθεσε.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Νίκο Καραγεωργίου για την άριστη συνεργασία και του εύχεται, καλή τύχη γιατί το αξίζει και ως επαγγελματίας προπονητής και ως άνθρωπος».

Σημειώνεται ότι σε 16 αγώνες πρωταθλήματος ο Καραγεωργίου είχε απολογισμό 5-6-5. Η αναζήτηση του διαδόχου έχει ξεκινήσει και ως προσωρινή λύση είναι πιθανό να επιστρατευτεί ο Γιάννης Νταλακούρας. Τα σενάρια μιλούν για επαφές με τον Νίκο Κωστένογλου.

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2013 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep