Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Θα το παλέψουμε»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης αναφέρθηκε στα - εκτός προγράμματος – στραβοπατήματα.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας των Σερρών και μίλησε, τόσο για το φιλικό με τη Λίτεξ Λόβετς και τη συνάντησή του με τον Κρίστο Στόιτσκοφ, όσο και στην έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα. Για το φιλικό κόντρα στη Λίτεξ Λόβετς:

«Εμείς εξαιτίας του ρεπό που είχαμε προσπαθήσαμε να μείνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ξεκινάει ένας Μαραθώνιος στο πρωτάθλημα με παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Εμείς προσπαθήσαμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και με το δυνατό φιλικό να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου».

Για την τιμή του Κρίστο Στόιτσκοφ: «Σε επίπεδο Νομού δε νομίζω να έχει περάσει μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής από πάγκο αλλά και γήπεδο. Όλοι ξέρουμε τι έχει κάνει. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο απλός, με διάθεση για χιούμορ και ποδοσφαιρική παιδεία, πραγματικά εξεπλάγην. Άρεσε και στον ίδιο πάντως».

Για τον Φελίπε Ντε Πάουλα: «Ο Φελίπε είναι καιρό μαζί μας. Εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας είναι και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Έχει διάθεση να μάθει πράγματα, νομίζω ότι πρέπει να είμαι χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα».

Για το πολύ καλό ξεκίνημα και την απώλεια βαθμών στη συνέχεια: «Χάσαμε αρκετούς βαθμούς με μικρούς αντιπάλους και με ομάδες που δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν τις αντιμετωπίσαμε. Είναι θέμα νοοτροπίας και οφείλουμε να το παλέψουμε όσο γίνεται καλύτερα και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια».

Για τη σταθερότητα και την ηρεμία στην ομάδα: «Υπάρχει διοικητική και οικονομική σταθερότητα. Υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες για να δουλέψει κάποιος. Όταν συζητώ με τους παίκτες μου ασχολούμαστε μόνο με ποδόσφαιρο και ποτέ για οικονομικά».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι πολλά που επηρεάζουν, πολλές ιστορικές ομάδες μαστίζονται από οικονομικά προβλήματα. Από δω και πέρα θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα γιατί πολλές ομάδες έχουν κάνει τις κινήσεις τους και παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2013 11:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep