Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Δήμου: «Απίστευτος παλμός»

Ο σκόρερ του Ηρακλή Ψαχνών, Παύλος Δήμου μίλησε για τις εντυπώσεις του από τους «πράσινους».

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με την ομάδα της Εύβοιας έχει κάνει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που αποκτήθηκε από τον Πιερικό. Ο Δήμου σε τρεις συμμετοχές έχει προλάβει να σημειώσει δύο γκολ, με τελευταίο αυτό την Κυριακή (21/01) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, στο flnews.gr αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στις συνθήκες που έχει συναντήσει και στην παρουσία των φιλάθλων.

«Απέναντι στα Γιαννιτσά το γκολ που σημείωσα συνοδεύτηκε με νίκη. Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου», ανέφερε ο Δήμου και συνέχισε: «Η νοοτροπία του Ηρακλή Ψαχνών είναι όπου παίζει να τα δίνει όλα για τη νίκη, οπότε από την ισοπαλία μας έμεινε πικρία. Το γκολ δεν με απασχολεί, στόχος είναι να νικά η ομάδα».

Για τις έως τώρα εντυπώσεις του: «Οι συνήκες είναι άψογες. Το κλίμα οικογενειακό και οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση είμαστε ενωμένοι για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Σε ό,τι αφορά στη συμπαράσταση των φιλάθλων είπε: «Έχω παίξει και ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο, αλλά την Κυριακή είδα πρώτη φορά τόσο παλμό και τόσο κόσμο στην εξέδρα. Είναι απίστευτοι οι φίλαθλοί μας. Ήταν περίπου 3.000 και μας βοηθούν πολύ. Το γήπεδο γεμίζει και αυτό δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο»

Τέλος ο Ψωμιάδης, ήρθε ο Τόλιος

Το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή Ψαχνών έλυσε ο Μιχάλης Ψωμιάδης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από τους «πράσινους», καθώς οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Θανάση Τόλιου.


Last modified onΔευτέρα, 21 Ιανουάριος 2013 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep