Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είναι καλό να μην χάνεις»

Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος με την ισοπαλία που πήρε ο Πιερικός στην Επανομή, αφού παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος με την ισοπαλία που πήρε ο Πιερικός στην Επανομή, αφού παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά.

Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς δεν θα μπορούσε παρά να αισθάνεται ικανοποιημένος με την ισοπαλία, αφού η ομάδα του δεν είχε την απόδοση που έπρεπε κόντρα στην Επανομή.

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Πιερικού, Ντούσαντ Μιτόσεβιτς, ο οποίος στις δηλώσεις του, τόνισε: «Παίξαμε σήμερα ένα σημαντικό παιχνίδι και για μας και για την Επανομή. Δυστυχώς ήμασταν σε κακή μέρα και δεν παίξαμε, όπως θα έπρεπε. Είχαμε την κατοχή, όμως ο αντίπαλος είχε περισσότερο πάθος, κέρδιζε τις μονομαχίες. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο πάντως καλό είναι, αν δεν κερδίζεις να μην χάνεις. Είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Καλή συνέχεια στην Επανομή».

 

Για λογαρισαμό των ποδοσφαιριστών μίλησε ο  τερματοφύλακας στου Πιερικού, Δημήτρης Παπατολίκας: «Πιστεύω παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν βοήθησε την ομάδα και έδειξε ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Εμείς κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι και μόνο πρέπει να δουλεύουμε».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep