Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στα Ψαχνά ο Αμέντολα!

Ο Μασιμιλιάνο Αμεντόλα (δεξιά στη φωτ. αντικαθιστά τον Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι) θα φορά τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών Ο Μασιμιλιάνο Αμεντόλα (δεξιά στη φωτ. αντικαθιστά τον Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι) θα φορά τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών

Ο Ιταλός μέσος, Μασιμιλιάνο Αμέντολα συμφώνησε με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τους «πράσινους» να προχωρούν σε μεταγραφή κοινοτικού επιθετικού επιβεβαιώθηκαν. Η ομάδα της Εύβοιας έδωσε τα χέρια με τον 23χρονο (15/05/90) Ιταλό μέσο, Μασιμιλιάνο Αμέντολα που έμεινε ελεύθερος από τη βουλγάρικη Μπότεφ Βράτσα (10 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο Αμέντολα ξεκίνησε την καριέρα του στη Νάπολι και τη σεζόν 2009-10 δόθηκε δανεικός στην Κροτσιάτι Νοτσέτο (3 συμμετοχές). Επέστρεψε, αλλά παραχωρήθηκε εκ νέου στην Αβέρσα Νορμάνα. Έπειτα από έξι μήνες γύρισε στη Νάπολι και πρόλαβε να κάνει μία συμμετοχή, ως αλλαγή απέναντι στη Νοβάρα. Τον Αύγουστο του 2012 πήγε στην Μπότεφ Βράτσα και στις 11 Δεκεμβρίου έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.

Ο Ιταλός πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις την Παρασκευή (11/01) και θα πρέπει πλέον να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών.

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep