Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στράντζαλης: «Δικαούμασταν τη νίκη»

Βάσει ευκαιριών ο Ηρακλής έπρεπε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ σύμφωνα με τον Γιώργο Στράντζαλη.

Ο τεχνικός του Γηραιού είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Κατά την άποψή μου έπαιξαν δύο ομάδες που ανήκουν στην Σούπερ Λίγκα. Να πω για το γήπεδο, την οργάνωση, τη συμπεριφορά του κόσμου. Το ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Τώρα αν μας αδικεί το αποτέλεσμα εσείς το ξέρετε καλύτερα, καθώς εμείς έχουμε και την ένταση του αγώνα μέσα στο γήπεδο και βλέπουμε αλλιώς το παιχνίδι. Άποψή μου είναι πως βάσει ευκαιριών που δημιουργήσαμε, δικαιούμασταν την νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Εγινε ένα πολύ δυνατό ματς. Σε πολλά στάδια το παιχνίδι εναλλάσσονταν με γρήγορο ρυθμό. Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Ο δρόμος είναι μεγάλος. Είχαμε την κατοχή σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε». Για τις αποφάσεις του διαιτητή είπε: «Δεν εκφράζω ποτέ άποψη για αποφάσεις διαιτητών. Αν είναι πέναλτι θα έπρεπε να το δώσει, όπως και σε μία δικιά μας φάση».

 

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος τόνισε: «Εγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που όλοι γνωρίζουν ότι ανήκουν στην Σούπερ Λίγκα. Ηταν ανοικτό και ωραίο ματς. Το οποίο προσωπικά εγώ πιστεύω ότι μας αδικεί σαν σκορ. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας».

 

Ο Νίκος Σουλίδης σημείωσε: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι σε ένα εξαιρετικό γήπεδο. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και είχαμε αρκετές καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες» ανέφερε αρχικά ο 26χρονος μέσος, που μοίραζε και έκοβε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πετάξαμε δύο βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα και είμαστε στεναχωρημένοι γιατί παρουσιάσαμε καλό ποδόσφαιρο».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep