Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Ήταν καθαρό πέναλτι»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Καθοριστική στο ματς με την Ηρακλή η φάση του πέναλτι κατά τον Μιχάλη Ζιώγα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ τόνισε ότι ήταν καθαρό πέναλτι και κόκκινη κάρτα η φάση του 36ου λεπτού, όταν ο Χασομέρης ανατράπηκε από τον Σαββίδη. Ο Ζιώγας είπε μετά το 0-0: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη σήμερα, δουλέψαμε γι’ αυτήν, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Καθοριστική φάση είναι η φάση του πέναλτι, μία φάση που δεν θέλω να πω περισσότερα και νομίζω ότι ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Ξέραμε ότι η δύναμη του Ηρακλή είναι στη μεσαία γραμμή, προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις και κάναμε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Τσίγκα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο της ομάδας γιατί δουλέψανε πάρα πολύ και καταφέραμε να είναι ο Τσίγκας έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι, ενώ τον περιμέναμε στο τέλος του μήνα. Ο Θανάσης μπορούσε να αντέξει για περίπου 50 λεπτά και έπαιξε περισσότερο».

-Πως σχολιάζετε την κίνηση του Ζεκίνια όταν αντικαταστάθηκε;

«Καταλαβαίνω την πικρία του, αλλά εγώ έκρινα ότι σε εκείνη τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση. Υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός και αυτός θα… επιληφθεί.»

-Για τον Τσιμπάμπα;

«Για τον Τσιμπάμπα, αρμόδια να απαντήσει είναι η διοίκηση».

-Αυτό το αποτέλεσμα πόσο πίσω αφήνει την ΑΕΛ;

«Εμείς θέλαμε τη νίκη, γιατί μέχρι τέλους πρώτου γύρου υπολογίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε στους 33 με 34 βαθμούς. Θέλαμε τη νίκη σήμερα για να αναρριχηθούμε. Αυτό που χάσαμε θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε αργότερα».

-Μεταγραφικές εξελίξεις θα έχουμε;

«Αρμόδιος για μεταγραφικά θέματα είναι ο γενικός αρχηγός. Και οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Έχω κάνει εισήγηση, και θέλουμε παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση. Ανάλογα όμως και με το τι θα γίνει και με κάποιες άλλες περιπτώσεις».

 

 

Ο Νίκος Καρανίκας εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Όπως είπε και ο προπονητής μου δουλέψαμε για να μπούμε με θετικό αποτέλεσμα. Δεν το καταφέραμε, μένει μία πικρία, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Η φάση του πέναλτι και η χαμένη ευκαιρία του Τσίγκα είναι τα κρίσιμα σημεία. Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε ήρθε κι αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep