Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Ηταν ένα μάθημα»

Τόνισε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς για την ήττα από την Καλλιθέα

Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν έψαξε δικαιολογίες στο γεγονός ότι ο Πιερικός κατέβηκε μόλις με 17 παίκτες στην αποστολή και τόνισε πως η ήττα από την Καλλιθέα ήταν ένα καλό μάθημα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εγινε πολύ δυνατό παιχνίδι, παίξαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως περίμενα περισσότερα από την ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε πολλά λάθη σε ό,τι αφορά την τακτική μας, δώσαμε χώρο στην Καλλιθέα για να μας πιέσει και τελικά να μας βάλει τρία γκολ. Στην ενδεκάδα είχαμε εξι παίκτες από 17 έως 20 χρονών. Πιστεύω λοιπόν πως αυτό το ματς ήταν ένα καλό μάθημα καθώς είδαν πώς παίζουν οι δυνατές ομάδες. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα».

Τους παίκτες του Πιερικού εκπροσώπησε ο Δημήτρης Ιτσιος: «Κατ' αρχάς χρονιά πολλά σε όλο τον κόσμο. Ηταν ένα δυνατό ματς που θα κρινόταν στο ποια ομάδα θα το πιστέψει πιο πολύ. Εμείς δώσαμε δύναμη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αυτό δεν έγινε. Δεχθήκαμε τα γκολ, δεν αντιδράσαμε σωστά και ηττηθήκαμε».

*** Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο Νίκος Σαλευρής χαιρέτισε τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς και τον Δημήτρη Ιτσιο. Επίσης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους δημοσιογράφους.

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep