Δημητρίου: «Σαν… τρίποντο»

Ο τεχνικός του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου υποσχέθηκε ότι σύντομα η ομάδα του θα νικά και εύκολα.

Μετά την ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛΚ ο Δημητρίου είπε: «Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι μετά το 2012, που τελειώσαμε πάρα πολύ καλά. Στο σημερινό παχνίδι είχαμε ένα στόχο μόνο, τους τρεις βαθμούς, παρότι είχαμε απουσίες αισθητές, ειδικά ότι έφυγε ο Τετέ ένας πολύ καλός παίκτης. Βέβαια αυτό είναι θετικό, γιατί ήταν ένας παίκτης που μπορεί να παίξει Α’ Εθνική, και μακάρι να το καταφέρουν και άλλα παιδιά. Αλλά επειδή δεν θα έπαιζε και ο Αλμπέρτο, που μπορεί να τον καλύψει, εκεί είχαμε ένα πρόβλημα. Τα δυο παιδιά που πήραμε, ο Σουλελές και ο Μαρτίνος, δεν είναι ακόμα έτοιμοι να βοηθήσουν.

Για το παιχνίδι έχω να πω ότι, η προσπάθεια που έγινε ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δεν απειληθήκαμε καμία φορά, εκτός από τα στημένα. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ακόμα και με δέκα παίκτες αντιμετώπισαν την Καλλονή που έπαιξε σε αρκετά σημεία του αγώνα με τρείς και τέσσερις επιθετικού, κα κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Δουλέψαμε καθαρά σε θέμα τακτικής μετά την αποβολή. Χτυπήσαμε το παιχνίδι μέχρι το 85’ για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς.

Από το 85’ και μετά κοιτάξαμε να πάρουμε, πλέον, το βαθμό. Γιατί η πείρα μου μού λέει πως όταν δεν μπορείς να πάρεις του τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που θέλει τόσο πολύ τη νίκη, έπρεπε τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν έκλεισα την ομάδα και έβαλα τον Λουκίνα όπως είδατε για να χτυπήσω το παιχνίδι, μετά την αποβολή του Λίτσου. Ο Φωκικός είναι δύσκολο να χάνει και από εδώ και πέρα θα είναι και εύκολο να κερδίζει. Το κακό είναι ότι παίζουμε συνέχεια με 10 παίκτες, Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν είναι ισοπαλία, είναι τρίποντο. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι δεν χάσαμε, δίνουμε και πάλι μια χαρά στην πόλη και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο έτσι ώστε, ο Φωκικός να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Γιώργος Θέος ανέφερε: «Ξέραμε τι θα μας περιμένει. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που έχει στόχο να ανέβει στη Super League, μπήκαμε δυνατά, αλλά δεν μας επέτρεψε ο αέρας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο έκοψε ο αέρας , μπήκαμε πολύ καλύτερα από την ομάδα της Καλλονής αλλά η κόκκινη ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα. Καλή επιτυχία στην ομάδα της Καλλονής και να επιτύχει τους στόχους της».
Για τον τραυματισμό του είπε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι ίσως έχει χτυπήσει σοβαρά γιατί το πόδι του έχει πρηστεί, και σημείωσε: «Με τον γιατρό της ομάδας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προλάβουμε το παχνίδι με την Καβάλα».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep