Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λιαπάκης: «Έτσι θα ανέβει ο Ηρακλής»

Υπό προϋποθέσεις ο Γηραιός μπορεί να ανέβει στη Superlague σύμωνα με τον Μανόλη Λιαπάκη.

Ο τέως πια αμυντικός του Ηρακλή αναφέρθηκε μέσω του BlueArena και στους λόγους που έφυγε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

-Μανόλη, πιστεύεις ότι είχες να δώσεις κι άλλα στον Ηρακλή;

«Λόγω του τραυματισμού δεν μπόρεσα να δείξω αυτό που ήθελα. Είχα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά για κάποιους λόγους δικούς μου και της ομάδας αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Ηταν η καλύτερη επιλογή και για τους δύο».

 

-Θεωρείς ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει;
«Αν κάνει δύο-τρεις καλές προσθήκες πιστεύω η ομάδα θα τα καταφέρει, έχοντας φυσικά και τη στήριξη του κόσμου».

 

-Ποια ήταν τα θετικά και τα αρνητικά του Ηρακλή στις πρώτες 14 αγωνιστικές;
«Η έδρα μας ήταν το μειονέκτημα. Με θεωρητικά μικρότερους αντιπάλους χάσαμε κάποιους βαθμούς. Από την άλλη, το θετικό ήταν ότι πήγαμε πολύ καλά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και χτυπήσαμε όλα τα ματς».

 

-Από το έμψυχο δυναμικό ποιους θα ξεχώριζες;
«Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που βασίζεται στο σύνολο. Παίζει ως ομάδα. Σίγουρα, ο Κριβόκαπιτς είναι ένας αρκετά ποιοτικός παίκτης, ενώ και οι Βαγγελόπουλος, Νατσούρας έχουν μεγάλη εμπειρία».

 

-Το μέλλον σου πως το βλέπεις;
«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Εχω δύο-τρεις προτάσεις, αλλά θέλω να σκεφτώ σοβαρά το μέλλον μου γιατί βρισκόμαστε σε μία δύσκολη εποχή».

 

Πρόβλημα με Μίχο, Παπαστεριανό

Στο αγωνιστικό μέρος, Χάρης Μίχος και Άγγελος Παπαστεριανός αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το πρόγραμμα της Πέμπτης (3/1). Ο πρώτος αισθάνθηκε ένα, ενώ ο δεύτερος είχε πόνους στο δεξί πόδι, ερχόμενος μάλιστα από πρόσφατο τραυματισμό. Μένει να φανεί αν προλάβουν να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Στο μεταξύ, κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή (4/1) θα ολοκληρωθεί το σίριαλ της αποχώρησης του Βασίλη Κωνσταντινίδη από τον Ηρακλή. Οι δύο πλευρές έχουν ραντεβού, ώστε να βρουν κοινή γραμμή πλεύσης και να προκύψει διαζύγιο.

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2013 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep