Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Είχε πάει διακοπές...

Μόνο ο Λεβαδειακός ήταν παρών στην Κατερίνη και με χατ τρικ του Βασιλείου διέσυρε (5-0) τον Πιερικό για τους «32» του Κυπέλλου.

Το μυαλό τους στις διακοπές των Χριστουγέννων είχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κατερίνης, όπως αποδείχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/12) στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ηττηθεί 2-0 στην 1η αγωνιστική, θεώρησαν ότι τα πάντα είχαν τελειώσει, με αποτέλεσμα να διασυρθούν από τους Βοιωτούς και να αποχαιρετήσουν τον θεσμό. Ο Λεβαδειακός στους «16» θα βρει απέναντί του την Κέρκυρα.

Μόλις στο 3' ο Κόρμπος έβγαλε την ασίστ στον Βασιλείου και αυτός με πλασε σε κενή εστία άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32' ο επιθετικός των «πράσινων» με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το χατ τρικ του Βασιλείου έγινε στο 52' έπειτα από σέντρα του Κουτσόπουλου.

Στο 58' ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Λισγάρας από κοντά διαμόρφωσε το 5-0 και έδωσε τέλος στο...μαρτύριο του Πιερικού. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Καρτσαμπάς, Ίτσιος, Καθάριος (46' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης (64' Μιχαηλίδης), Κόιτς, Σεχολάρι (57' Βραχνός), Παναγιωτίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κασμερίδης, Ροτζέριο (46' Μεντί), Μαχαίρας, Κόρμπος (57' Μανωλάς), Χοσέμι (46' Μπουντόπουλος), Βασιλείου, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς, Ντος Σάντος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Καβάλας)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Δηλγεράκης (Δράμας)

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep