Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περιμένουμε πίσω τον Ραπτάκη»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Στην ΑΕΛ συμπαραστέκονται στον Δημήτρη Ραπτάκη και δηλώνουν ότι τον περιμένουν πίσω.

Ως γνωστόν ο Έλληνας αμυντικός έχει φύγει από την ΑΕΛ και βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει. Με γραπτή του δήλωση στο athleticlarissa ο Ραπτάκης διευκρίνησε: «Εδώ και λίγες ημέρες ενημέρωσα την ΠΑΕ ΑΕΛ πως ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα δεν θα μου επιτρέψει δυστυχώς να μείνω στη Λάρισα και πως θα πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου στην Κρήτη. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να είμαι κοντά στα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι αρκετός και δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου την ΑΕΛ.

Επειδή πληροφορήθηκα ότι γράφτηκε πως υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ το διαψεύδω κατηγορηματικά. Ευχαριστώ την ΑΕΛ για όλα όσα έχει κάνει για μένα ως τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη λύση. Ο λόγος που επέστρεψα στην Κρήτη είναι γιατί πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στην ΑΕΛ μου έχουν φερθεί άψογα και δεν έχω κανένα παράπονο. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, τη διοίκηση, τον προπονητή μου, αλλά και τους συμπαίκτες μου για την άριστη συνεργασία που είχα όλο αυτό το διάστημα».

 

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ διαρρέει: «Διαισθανόμαστε πλήρως την έντονη συναισθηματική φόρτιση του Δημήτρη εξαιτίας του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και προσπαθούμε να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο. Πλην, όμως, θεωρούμε άστοχες τις δηλώσεις του, αφού η πραγματικότητα είναι ότι εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε νόμιμη άδεια, την οποία του χορήγησε η ΠΑΕ σε μια προσπάθεια να του παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση. Με τη λήξη της άδειας, στις 15/1, τον περιμένουμε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας μας».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2012 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep