Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χιονίδης: «Σταθερή ομάδα ο Ηρακλής»

Ο επιθετικός του Ηρακλή Γιώργος Χιονίδης δήλωσε ότι η συνέχεια για τον Γηραιό θα είναι ακόμα καλύτερη.

 

Ο 21 ετών επιθετικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και είπε τα εξής: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, ο μόνος μου στόχος είναι η ομάδα και το πώς θα βοηθήσω, ώστε ο Ηρακλής να βρεθεί στη Superleague. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, η ομάδα άρχισε να βρίσκει τον δρόμο της και πιστεύω ότι η συνέχεια για εμάς θα είναι ακόμη καλύτερη. Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία είναι δύσκολο αν καταφέρεις να σκοράρεις στο πρώτο 30λεπτο οι αντίπαλοι ανοίγονται και γίνεται πιο εύκολο να πάρεις τη νίκη.
Για εμάς η νίκη στα Μέγαρα ήταν μονόδρομος. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, καθώς απομένουν 25 αγωνιστικές και εμείς κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Φωκικό ώστε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Οπως δείχνουν τα στατιστικά, είμαστε από τις πλέον σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που κάνουμε. Όλα αυτά φυσικά θα έχουν σημασία αν πετύχουμε τον μοναδικό στόχο μας ο οποίος είναι η άνοδος. Το ιδανικό θα ήταν η άνοδος να έρθει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης».

 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ηρακλής προπονήθηκε την Πέμπτη (13/12), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ταχύτητας και παιχνίδια κατοχής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Η ΠΑΕ, στο μεταξύ, ανακοίνωσε τη διοργάνωση πιστοποιημένου σεμιναρίου καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) την Τετάρτη 19/12 στις εγκαταστάσεις

της ΠΑΕ στη Μϊκρα και ώρα 14:00 έως 18:00. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν όλοι οι προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΗΡΑΚΛΗ. Προπονητές και στελέχη ιατρικών επιτελείων άλλων ομάδων που επιθυμούν να μετέχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 17/12 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310250101. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης). Το σεμινάριο διοργανώνεται ύστερα από συνεργασία του ιατρικού team της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και του ERC.

 

Επίσης, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Ακαδημία ποδοσφαίρου ΕΣΠΕΡΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ του Δήμου Παύλου Μελά και πλέον αποτελεί επίσημο μέλος του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep