Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τέλος στην παραφιλολογία»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας χαρακτήρισε προσωπικό ξέσπασμα όσα είπε μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και με αφορμή τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Μιχάλης Ζιώγας , έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ την ακόλουθη τοποθέτηση:

«Διαπιστώνω ότι οι δηλώσεις μου μετά από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσαν τροφή σε μια παραφιλολογία. Όσα είπα ήταν ένα προσωπικό ξέσπασμα σε μια στιγμή έντονης φόρτισης και τον απόηχο του δεν θα ήθελα να τον χρεωθεί ολόκληρη η ομάδα. Όπως δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση αυτές οι δηλώσεις να επισκιάσουν τη σπουδαία νίκη και την τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να διαταράξουν την ηρεμία του συνόλου.

Επειδή, όπως έχω πει πολλές φορές «η ΑΕΛ είναι πάνω από πρόσωπα», θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους φίλους της ομάδας να αφήσουμε αυτό το ζήτημα στην άκρη και να εστιάσουμε στη δύσκολη συνέχεια και στους πραγματικούς στόχους της ΑΕΛ.
Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς, σε μια διοργάνωση που η ΑΕΛ έχει γράψει τη δική της ιστορία και δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με τίποτε άλλο εκτός από αυτό».

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep