Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντίπαλος η παράδοση

Ο Παναιτωλικός θα κυνηγήσει την πρώτη νίκη του στην Πάτρα.

Η ομάδα του Αγρινίου κρατιέται στην πρώτη επτάδα χάρη στις εκτός έδρας επιδόσεις της. Σε έξι ματς έχει συγκεντρώσει 10 πόντους, όμως στο γήπεδό της οι απώλειες είναι πολλές, με τελευταία την ισοπαλία (2-2) με τον Εθνικό Γαζώρου. Είναι, λοιπόν, υποχρεωμένη να κυνηγήσει το «διπλό» την Κυριακή (09/12) στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή, εκεί όπου δεν έχει πανηγυρίσει νίκη.

Ο τεχνικός, Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μουμίν, Κουτρουμάνο και τον Μητρόπουλο που είναι εκτός πλάνων. Στο Αγρίνιο έμεινε και ο νεαρός Μήλιος. Έτσι, η 19άδα έχει ως εξής: Στεφανάκος, Τακίδης, Γκόλιας, Ακουάρο, Δάρλας, Ιωάννου, Κούσας, Μπακάκης, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Γιάνεφ, Μεταξούλης, Καμαρά, Φαβάλι, Πασάς, Τζίντζης, Μύγας, Κουτσοσπύρος, Κίτσας.

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση, ο Παναιτωλικός θέλει μέχρι τις 20 του μηνός να έχει ολοκληρώσει την ενίσχυσή του. Η αρχή έγινε με τον Ζούνιορ ντα Σίλβα, θα ακολουθήσει ο Πασχάλης Μελισσάς, ενώ η περίπτωση του Κροάτη, Ιβάν Σαντινί από τη Φράιμπουργκ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

 

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2012 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep