Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κουκουλέκης: «Έρχεται ανάκαμψη»

Ο Τάσος Κουκουλέκης (δεξιά στη φωτ.) με τον Μπολάτι του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Τάσος Κουκουλέκης (δεξιά στη φωτ.) με τον Μπολάτι του Ολυμπιακού Βόλου.

Ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της Επανομής στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ήταν ο Τάσος Κουκουλέκης.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι μπορεί η ομάδα του, η Αναγέννηση, να είναι κολλημένη στην ουρά της βαθμολογίας, ωστόσο η ανάκαμψη θα έρθει. «Όταν υπάρχει... νοικοκυριό σε μια ομάδα, όλα πάνε καλά. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, δεν είμαστε παράλογοι. Έτσι πετυχαίνει τους στόχους της μια ομάδα, όταν δεν ασχολείται με εξωαγωνιστικά ζητήματα» εξηγεί ο παίκτης της Επανομής και προσθέτει: «Σαν ομάδα έχουμε δυνατότητες για καλύτερα πράγματα. Στα περισσότερα παιχνίδια που χάνουμε δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάνουμε στιγμιαία λάθη και το πληρώνουμε. Αυτό πάθαμε σε ματς όπως με τον Γάζωρο και τη Δόξα Δράμας».

 

Ο Κουκουλέκης ισχυρίζεται ότι η ομάδα του αρκετές φορές έχει σταθεί και άτυχη. «Η συγκομιδή μας είναι φτωχή, ωστόσο αυτή η κακοδαιμονία που μας κηνυγά δεν λέει να μας αφήσει. Κάπου θα σταματήσει. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Εργοτέλη. Ούτε ισοπαλία θέλουμε. Μόνο νίκη. Τώρα τελευταία έχουμε βρει τα πατήματά μας και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Με τη Νίκη Βόλου δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ήμασταν καλύτεροι».

 

Η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη κατά τον αμυντικό της Επανομής. «Κατανοούμε την πικρία του κόσμου. Αλλά ζητάμε τη στήριξή του, όσο αυτό είναι εφικτό. Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε υπεύθυνοι να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας και θα την αλλάξουμε. Είναι το πρωτάθλημα το φετινό πολύ αμφίρροπο. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις κάθε αγωνιστική. Είναι πολλές οι δυνατές ομάδες που υπάρχουν».

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, η μεγαλύτερη πίεση που είχε δεχτεί η ομάδα του, ήταν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. «Εκεί μας στρίμωξαν πολύ. Δεν έχουμε ξανανιώσει τόση πίεση και απορώ πώς η ομάδα αυτή είναι χαμηλά στη βαθμολογία» σχολιάζει και καταλήγει για τον εαυτό του: «Η καταξίωση έρχεται μέσα από το σύνολο. Αν η ομάδα πετύχει το στόχο της θα έρθει και το προσωπικό όφελος».

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep