Εκτός αρχηγών ο Κωστόπουλος!

Εκτός αρχηγών ο Κωστόπουλος! 1

Ο Γιάννης Κωστόπουλος τιμωρήθηκε από τη διοίκηση του Φωκικού με αφαίρεση περιβραχιονίου και βαρύ πρόστιμο.

Ο έμπειρος αμυντικός απολογήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (05/12) ενώπιον του ΔΣ της ΠΑΕ με αφορμή την κίνησή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα να αποχωρήσει μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο πετώντας το περιβραχιόνιό του.

Μετά την απολογία του, το ΔΣ αποφάσισε να τον τιμωρήσει με αφαίρεση της αρχηγίας και με βαρύ πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό, καθώς εκτιμήθηκε η προσφορά του, το ήθος του και η σύσταση του τεχνικού, Πέτρου Δημητρίου να μην υπάρξει πιο βαριά ποινή. Τη θέση του αρχηγού καταλαμβάνει από σήμερα (μαζί με τους Ν. Σκαρίμπα και Β. Ταμπάκη), ο Ν. Θωμόπουλος.

Η φωνή του φίλαθλου κοινού της Φωκίδας ακούστηκε!
Η Ε.Π.Σ Φωκίδας μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων του νομού, ότι ορίζει τους αγώνες των πρωταθλημάτων που διοργανώνει, την ίδια ημέρα και ώρα με τον εκάστοτε εντός έδρας αγώνα του Φωκικού, αποφάσισε οι αγώνες της Α΄ Κατηγορίας Φωκίδας αλλά και της Β’ Κατηγορίας Φωκίδας, να διεξαχθούν όλοι το Σάββατο 08-12-2012, αφού ο αγώνας Φωκικός – Πιερικός έχει οριστεί για την Κυριακή στις 15:00.

Η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ συνεδρίασε και αποφάσισε, ότι ο εκπρόσωπος του νομού στις επαγγελματικές κατηγορίες Φωκικός, θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο. Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επαφή της ΕΠΣ με τη Football League -για να γίνει γνωστή η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του, έτσι ώστε και στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας του Φωκικού, να μην οριστούν αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Πρόκειται για μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων, αφού η ΕΠΣ δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στην ομάδα του Φωκικού.

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep