Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαλούλος: «Πρωτόγνωρο…»

Νέες δηλώσεις ποδοσφαιριστή του Φωκικού για τη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Μετά τον Γιάννη Κωστόπουλο σειρά πήρε ο Δημήτρης Χαλούλος, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Φωκικού αναφέρθηκε στην αντιμετωπίση της ομάδας της Άμφισσας από τη διαιτησία.

Ο Χαλούλος αποβλήθηκε στο 35’ και σχολιάζοντας τις δύο κίτρινες κάρτες ανέφερε: «Παίζω 10 χρόνια επαγγελματικά και πρώτη φορά δέχομαι κόκκινη αν αυτό λέει κάτι… Στην πρώτη φάση ο παίχτης του Απόλλωνα είχε βγάλει καθαρά την μπάλα πλάγιο άουτ και πάω να εκτελέσω το πλάγιο και μόλις το εκτελώ μετά από αρκετή ώρα ο επόπτης ενώ είναι στα 3 μέτρα από μένα λέει στον διαιτητή ότι πρέπει να πάρω κάρτα, γιατί δεν είχε βγει όλη η μπάλα. Μετά τον αγώνα ρώτησα και τον παίχτη των γηπεδούχων, Τσιλιγκίρη εάν είχε βγει η μπάλα και μου είπε «καθαρά την έχω βγάλει» και εγώ την πήρα καθαρά από την γραμμή.

Τώρα στην δεύτερη φάση, ενώ η μπάλα φεύγει από τον παίκτη και πάει σε δικό μας και την διώχνει, ο διαιτητής με φωνάζει και μου δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα χωρίς να τον έχω σπρώξει ή να έχω κάνει άλλη παράβαση. Τώρα εάν ο κύριος διαιτητής θεωρεί πως όταν ακουμπάς τον παίχτη είναι κάρτα τι να πω…. Για αυτόν τον λόγο και το χειροκρότημά μου αποχωρώντας. Και οι δύο κάρτες ήταν άδικες και κρίμα γιατί τέτοια πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι κάρτα δεν ήταν, ούτε φάουλ δεν έκανα και όλο το γήπεδο κατάλαβε τι έγινε».

Για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία γενικά, είπε:

«Πραγματικά είναι πολύ δυσάρεστο αυτό, γιατί πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες και όλοι έχουν οικογένειες και παιδιά και πραγματικά παίζουμε για το ψωμί μας. Εύχομαι όλα αυτά να μην γίνονται εσκεμμένα».

Για την ψυχολογία του μετά την αποβολή του:

«Την Κυριακή είμαι τιμωρημένος καθώς ο διαιτητής μου στέρησε την συμμετοχή μου και δεν θα μπορέσω να την βοηθήσω, όπως συνέβη και στην Ριζούπολη μετά την αποβολή μου. Δεν θα μπορώ να συμμετασχω στο ματς με τον Πιερικό και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω από έξω τους συμπαίχτες μου να κερδίσουμε το ματς».

Σχετικά με όσα λέγονται ότι ο Φωκικός παίζει αντί-ποδόσφαιρο:

«Τι να πω… αυτά που λέγονται εις βάρος μας είναι απαράδεκτα αλλά δίνουν στους ανθρώπους που δεν είναι στο γήπεδο την εντύπωση ότι, ο Φωκικός είναι ομάδα που κλείνεται πίσω και πέφτει συνέχεια κάτω. Εμείς χθες πιέσαμε τον αντίπαλό μας αρκετά ψηλά στην περιοχή του και δεν κλειστήκαμε. Το αποδεικνύουν άλλωστε και τα λεγόμενα του προπονητή και του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα στην συνέντευξη τύπου.

Κρίμα πάντως να λένε κάποιοι πράγματα που δεν ισχύουν. Αν καθυστέρηση είναι ότι, ο Κωστόπουλος χτύπησε στο κεφάλι και δεν δόθηκε ούτε φάουλ τότε τι να πω… μάλλον εμείς πάμε σε άλλα γήπεδα. Κρίμα».

Για τον στόχο της σωτηρίας:

«Νομίζω ότι από την στιγμή που έχει έρθει ο κ. Δημητρίου η ομάδα άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η τύχη και έχουμε και τα λάθη των διαιτητών να μας στερούν βαθμούς. Πιστεύω ότι, επειδή δουλεύουμε πολύ μεθοδικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην μας βγει, το θέμα είναι να το πιστέψουμε και εμείς ακόμα περισσότερο για να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Δεν μας αρμόζει η θέση που έχουμε και το έχουμε δείξει με την παρουσία μας. Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται…».

 

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep