«Η πίεση είναι μεγάλη»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος ευχήθηκε κάποια στιγμή η Αναγέννηση Επανομής να σταθεί τυχερή.

Ο τεχνικός των «πράσινων» είπε μετά την ήττα (2-1) από τη Νίκη Βόλου: «Δικαιούμασταν και τους τρεις βαθμούς με την όλη εικόνα σε αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς η πίεση που έχουν αυτά τα παιδιά και ειδικά όταν είσαι στην τελευταία θέση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά που μέσα στην εβδομάδα προσπαθούμε να τους αποφορτίσουμε από την πίεση για να μπορέσουμε να πετύχουμε μια νίκη που τόσο χρειαζόμαστε.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς βάλαμε τη Νίκη μέσα στο παιχνίδι με το δώρο που κάναμε με αυτό το αυτογκόλ. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και με την ίδια προσπάθεια. Κάποια στιγμή κι εμάς θα μας γυρίσει η τύχη. Αν και την τύχη την φτιάχνεις μόνος σου. Εχω αισιοδοξία από την εμφάνιση. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά γιατί νιώθουν πίεση σε κάθε παιχνίδι, γιατί προσπαθούν να κερδίσουμε ό,τι πολυτιμότερο μπορούν, έστω κι ένα πόντο που δεν μπορέσαμε να πάρουμε σήμερα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά».

Ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», Γρηγόρης Κυζιρίδης τόνισε: «Δυστυχώς για μένα και την ομάδα μου καταφέραμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι που τόσο είχαμε ανάγκη να κερδίσουμε. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά τελικά η ατυχία και η απειρία μας στέρησαν κάτι καλύτερο. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς και πάλι χάσαμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί δεν αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep