Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύσκολα χάνει, δύσκολα κερδίζει

Ο Ηρακλής μέτρησε με την Καλλονή μία ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, την έκτη σε δέκα παιχνίδια.

Ο Γηραιός έχει ηττηθεί μόλις μια φορά και αυτό δείχνει ότι αποτελεί μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποίο ωστόσο όσο δύσκολα ηττάται, άλλο τόσο δύσκολα κερδίζει. Και αυτό αποτελεί τον... καημό των ανθρώπων της ομάδας, η νίκη... Όπως και να 'χει, οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι στη συνέχεια θα εμφανίσουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο και θα έχουν πετυχημένη πορεία.
Ο Χαρίδημος Μίχος συμπλήρωσε στο 1-1 με την Καλλονή τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποια αναμέτρηση θα εκτίσει την ποινή του. Ενόψει Καβάλας, αμφίβολος εξακολουθεί να παραμένει ο Κριβοκάπιτς, ο οποίος ωστόσο δηλώνει ότι νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί. Ένας άλλος τραυματίας, ο Ισαάκ Τζοβέ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μία θλάση θα με κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου 2-3 εβδομάδες. Είναι ένα μυϊκό πρόβλημα και θέλει καλή αποθεραπεία. Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα πιστεύω γρήγορα θα ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και απολαμβάνω πολύ το ποδόσφαιρο στον Ηρακλή».

 

Τη Δευτέρα (26/11) όσοι έπαιξαν απέναντι στην Καλλονή έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι έδωσαν οικογενειακό διπλό με την ομάδα Νέων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χοβέ, Χιονίδης, Κριβοκάπιτς και Νατσούρας. Αντίθετα, ο Λιαπάκης έπαιξε στο φιλικό και υπολογίζεται για τον αγώνα με την Καβάλα.

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep