Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το τιμ του Φωκικού

Στο ματς με τον Εργοτέλη έκαναν ντεμπούτο στον Φωκικό οι Βελέντζας, Ζαλαώρας.

Οι συνεργάτες που επέλεξε ο νέος προπονητής της ομάδας της Άμφισσας ήταν γνωστοί από την προηγούμενη εβδομάδα. Στον αγώνα της Τετάρτης (21/11), λοιπόν, ο βοηθός Λευτέρης Βελέντζας και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας έκαναν ντεμπούτο, ενώ το καρέ συμπληρώνεται από τον γυμναστή Κώστα Τερζή που συνεχίζει.

Ο Ζαλαώρας, μάλιστα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Φωκικού αναφέρθηκε στους τερματοφύλακες Γεωργίου, Μανιάτη, Σιμψέρη. Αναλυτικά ανέφερε: «Ειναι τιμή μου που ανήκω στην ιστορική ομάδα του Φωκικού. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου Σίμο όπως και τον coach κ. Δημητρίου Πέτρο που μου έδωσαν την ευκαιρία να ανήκω και εγώ στην οικογένεια αυτής της ομάδας. Η ομάδα έχει μια πάρα πολύ καλή τριάδα τερματοφυλάκων. Και ο Γεωργίου και ο Μανιάτης είναι τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου, όπως και ο νεαρός Σιμψέρης έχει πολύ ταλέντο.

Το μόνο σίγουρο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε πάρα μα πάρα πολύ με σκοπό να γίνουν ακόμα καλύτεροι και να βοηθήσούν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2012 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep