Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Επιστροφές για Καραγεωργίου

Με Κουτσοσπύρο, Δάρλα ο Παναιτωλικός στα εκτός έδρας ματς απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας.

Παρά τη μετριότατη πορεία στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αγρινίου με το τρίποντο σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών πλησίασε την κορυφή στους δύο πόντους. Φυσικά, θέλει να δώσει συνέχεια στη δυάδα αγώνων που την περιμένουν μακριά από το γήπεδό της και θέλει να επιστρέψει αήττητη στη βάση της, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει χάσει εκτός έδρας (1-3-0).

Το θετικό για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει περισσότερους από 17 παίκτες στη διάθεσή του. Σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών προστίθενται στις επιλογές του οι Χρήστος Κουτσοσπύρος, Φίλιππος Δάρλας, αν και είναι αμφίβολοι για το ματς της Τετάρτης (21/11) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, ακολούθησαν την αποστολή, γιατί οι «κυανοκίτρινοι» μετά τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουν εκεί την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Η αποστολή: Στεφανάκος, Τακίδης, Γκόλιας, Ακουάρο, Δάρλας, Ιωάννου, Κούσας, Μπακάκης, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Γιάνεφ, Μεταξούλης, Καμαρά, Φαβάλι, Πασάς, Τζίντζης, Μύγας, Μήλιος, Κουτσοσπύρος.

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep