Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κωνσταντινίδης: «Ψυχολογικό πρόβλημα»

Ο επιθετικός του Ηρακλή μίλησε για τις στημένες φάσεις από τις οποίες συνηθίζει να δέχεται γκολ η ομάδα του.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή «Blue On Air» και είπε αρχικά: «Όλα φταίνε. Να σκεφτόμαστε θετικά για ότι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται μιζέρια. Τα στημένα είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Εχουμε χάσει πολλούς βαθμούς. Όμως, δουλειά και συνεχίζουμε» είπε σχετικά για τον τρόπου που δέχεται γκολ ο ομογενής στράικερ και πρόσθεσε επί του θέματος: «Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα τα περισσότερα γκολ μπαίνουν από στημένες φάσεις. Και εμείς τα δουλεύουμε, καθόμαστε με τις ώρες, αλλά μέχρι στιγμής μας κρατάει πίσω».

Για το αν το πρόβλημα επηρεάζει και στο ψυχολογικό τομέα: «Εχει γίνει και ψυχολογικό. Δεν είναι ότι δεν το δουλεύουμε. Μας έχει επηρεάσει. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Αν δεν τρώγαμε τα γκολ από τα στημένα θα μιλούσαμε αλλιώς. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε ισοπαλία είναι ήττα για εμάς. Παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Δημιουργούμε φάσεις από τακτικό παιχνίδι».

Για το αν του λείπει ένα τέρμα στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ κοντά. Δε δόθηκε ένα πέναλντι με τα Ψαχνά και ακυρώθηκε ένα γκολ ως οφ σάιντ. Πιστεύω ότι είμαι πολύ κοντά».

Για το ότι αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του: «Πάντα με κάθε προηγούμενη ομάδα που αγωνίζεσαι βγαίνει και κάτι συναισθηματικό. Βέβαια θα χαρώ αν βάλω γκολ. Θα ήθελα να ανοίξω λογαριασμό».

Για το πως ήταν οι παίκτες μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα: « Ένα βαρύ κλίμα επικρατούσε. Δεν μας ικανοποίησε η ισοπαλία. Αξίζει ο Ηρακλής κάτι παραπάνω. Σε χαλάει ψυχολογικά. Και ειδικά για τον κόσμο. Να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας και δυστυχώς δεν του έχουμε χαρίσει όσα έπρεπε».

Αν τα δύο παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο με Πιερικό και Δόξα Δράμας κρίνονται κομβικά: «Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά. Να μας βοηθήσουν ψυχολογικά αυτές οι δύο νίκες. Προσωπικά οι αντίπαλοι όταν έρχονται πρέπει να νιώθουν ότι δε θα περνάνε. Πρέπει να περνάμε μήνυμα στον αντίπαλο. Το κλειδί είναι τα εντός. Πρέπει να τα καθαρίσεις».

Για την απώλεια του Ράντοβαν Κριβόκαπιτς: «Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Μας βοηθάει. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και όταν περνάει κάθετες πάσες. Ωστόσο, ο αντικαταστάτης του θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα έως τώρα: «Δεν μου έχει κάνει κάποια ομάδα εντύπωση. Είναι η κλασική Β΄ Εθνική. Τα αποτελέσματα έρχονται αλλόκοτα έως τώρα. Αλλιώς τα περιμένεις κι αλλιώς έρχονται».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Νοέμβριος 2012 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep