Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξηλώνουν αφίσες της ΑΕΛΚ!

Άγνωστοι ξήλωσαν στη Μυτιλήνη τις αφίσες που καλούσαν τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο γήπεδο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΛ Καλλονής έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες θα αναζητήσει την Κυριακή (18/11) την επιστροφή στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Λογικό είναι να θέλει τη συμπαράσταση των φιλάθλων, οι οποίοι ίσως έχουν απογοητευτεί από την πορεία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Παράλογο, πάντως, είναι το γεγονός ότι άγνωστοι ξήλωσαν τις αφίσες που είχαν κολληθεί στη Μυτιλήνη…

Η ΠΑΕ δεν τοποθετήθηκε επίσημα, όμως το σχόλιο στο σχετικό γκρουπ στο facebook τα λέει όλα:

«Είναι μερικοί στενόμυαλοι με τόσο κοντόφθαλμο ορίζοντα που εξαντλούν τη βλακεία τους, το κόμπλεξ και τα απωθημένα τους πάνω σε μια αφίσα. Δεν πειράζει, αυτό που είναι να κάνει η ομάδα μας θα το κάνει στο γήπεδο. Βέβαια τους καταλαβαίνουμε αφού δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν, παίρνουν τους δρόμους οργισμένοι και καταστρέφουν ό,τι τους πληγώνει».

Χωρίς Σερφά, Χωριανόπουλο

Ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς δεν υπολογίζει στον τραυματία, Ουαλίντ Σερφά και τον τιμωρημένο Γιώργο Χωριανόπουλο που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική. Έτοιμος θεωρείται ο Ηλίας Κώτσιος και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει.

 

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep