Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δουλεύει στα τελειώματα

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η αδυναμία της ΑΕΛ να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες απασχολεί τον Μιχάλη Ζιώγα.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τον Θρασύβουλο δεν είχε. Εκεί που στάθηκε ήταν η αδυναμία να μετατραπούν οι ευκαιρίες σε γκολ και σε αυτό τον τομέα θα δουλέψει όλη την εβδομάδα, ενόψει και του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (18/11) με τη Νίκη Βόλου.

Παράλληλα, προέκυψαν και προβλήματα με κάρτες. Οι Κώστας Παγώνης, Θανάσης Δεινόπαπας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες, ενώ στο όριο βρίσκονται οι Κώστας Νεμπεγλέρας, Νίκος Καρανίκας και Δημήτρης Ραπτάκης.

Στο προσκήνιο το γηπεδικό

Τη Δευτέρα (12/11), εξάλλου, ήρθε στο προσκήνιο η κόντρα της ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ και της Ερασιτεχνικής. Οι οφειλές της πρώτης για την παραχώρηση του οικοπέδου δεν έχουν τακτοποιηθεί, με τον μεγαλομέτοχο, Κώστα Πηλαδάκη να ζητά από την Ερασιτεχνική να παραιτηθεί των απαιτήσεών της, γιατί θεωρεί ότι κάποια παράβλεψη στη σύμβαση την οδήγησε σε «πλάνη».

Φυσικά, η Ερασιτεχνική δεν κάνει πίσω. Ζήτησε τις εγκαταστάσεις των Δένδρων με το αντίτιμο της διπλάσιας τιμής της αντικειμενικής αξίας, περίπου δηλαδή στο μισό εκατομμύριο ευρώ και με την ΓΗΠΕΔΟ να μην καταβάλει τα όσα ορίζονται από την σύμβαση μέχρι να «συμπληρωθεί» το ποσό αυτό. Φυσικά, και πάλι ο Πηλαδάκης απάντησε αρνητικά.

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep