Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συμεωνίδης: «Θέλει προπονητή ο Πιερικός»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Πιερικού Γιάννης Συμεωνίδης χαρακτήρισε δύσκολες στιγμές αυτές που βιώνει η ομάδα της Κατερίνης.

Μετά την ήττα από τη Δόξα είπε: «Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές για μας, όλη την εβδομάδα προσπθήσαμε να μαζέψουμε ό, τι κομμάτι είχαμε, ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μας αδικούνται από το 0-3, αυτό διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά από ατομικά λάθη. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν κατηγορούμε κανέναν. Όλοι προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε. Είναι μια ήττα που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα να πράξουν το σωστό, και νομίζω ότι ο Πιερικός θα ανακάμψει. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και θα πάει μπροστά. Συγχαρητήρια στον κ. Τζαναβάρα και καλή συνέχεια στην ομάδα του. Η Δόξα έπαιξε όπως την περιμέναμε, με αντεπιθέσεις.Αυτή τη στιγμή εμείς δε θέλουμε να γίνουμε προπονητές στην πλάτη του Πιερικού. Κατ' αρχήν χρειάζεται να έλθει ένας προπονητής, να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να προχωρήσει η ομάδα. Κι αυτό θα γίνει».

Ο Παύλος Δήμου δήλωσε: «Ειδικά στο α' μέρος ήμασταν καλοί και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Στο β' μέρος μετά το γκολ που δεχτήκαμε, δε μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και σε αυτό πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και το νεαρό της ηλικίας των συμπαικτών μου. Πάντως προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τον επόμενο προπονητή. Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη της».

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 00:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep