Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρελαμένοι με την ΑΕΛ (photos)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Αντιπροσωπεία της ΑΕΛ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές του 19ου, 22ου και 24ου Δημοτικού Σχολείου.

Μια μικρή ΑΕΛική γιορτή διαφορετική από τις άλλες στήθηκε σήμερα στο 19ο, το 22ο και το 24ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, όπου οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ αποτελούμενη από τους Δημήτρη Ραπτάκη, Νίκο Καρανίκα και Θανάση Μάγγο συνοδεία του Γενικού Διευθντή της ΠΑΕ, Λουκά Σάββα.

ael2

Οι λιλιπούτειοι φίλοι της ΑΕΛ πήραν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους παίκτες και εντυπωσίασαν τους πάντες με την ετοιμότητά τους, αφού γνώριζαν απ’ έξω κι ανακατωτά όλα τα δημοφιλή συνθήματα της βυσσινί εξέδρας τα οποία τραγουδούσαν καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης δίνοντας έναν ξεχωριστό παλμό στην εκδήλωση.

ael4

Μεγάλη ατραξιόν για τους μικρούς μαθητές υπήρξε, ωστόσο, το λεωφορείο της ομάδας, με το οποίο η αντιπροσωπεία της ΑΕΛ εισήλθε στον προαύλιο χώρο των σχολείων. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους μοίρασαν προσκλήσεις για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Θρασύβουλο κι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους όλη τη θετική ενέργεια που σκόρπισαν απλόχερα τα γελαστά πρόσωπα των παιδιών.

ael1

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ συνόδευσαν και οι εκπρόσωποι της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication” (Χρήστος Γενιτσεφτσής, Γιάννης Πόχος, Γρηγόρης Βλαχάκης).

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep